NIJE MOGAO DA SE ODLEPI OD 34 GODINE MLAĐE ŽENE: Slavni DASA u poznim godinama LJUBI KAO MLADIĆ, sva se RASTOČILA
Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

divno!

NIJE MOGAO DA SE ODLEPI OD 34 GODINE MLAĐE ŽENE: Slavni DASA u poznim godinama LJUBI KAO MLADIĆ, sva se RASTOČILA

Čuveni par pokazao je na crvenom tepihu kakve ih emocije spajaju

Objavljeno: 10:41h

Film reditelja Pola Šrejdera "Oh, Canada" prikazan je večeras na Kanskom festivalu 2024. Glavni glumac ovog ostvarenja pojavio se na ovom događaju sa suprugom Alehandrom Silvom i sinom Homerom iz prethodnog braka, koji nosi ime po njegovom pokojnom ocu. Stilom je na crvenom tepihu zadivila i glumica Uma Turman.

Ričard Gir (75) stigao je na crveni tepih Kanskog festivala 2024. u smokingu, glumca stalno hvale da sjajno izgleda u osmoj decenije i ima razloga za to. Njegov sin Homer takođe je nosio klasično odelo, dok je Alehandra Silva bila u bajkovitoj hajini sa cvetnim detaljima koji su vodeći modni trend što se videlo i na nedavno održanoj Met Gali u Njujorku.

Ričard Gir sa mlađom ženom na Kanskom festivalu
Ričard Gir sa mlađom ženom na Kanskom festivalufoto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuveni par pokazao je na crvenom tepihu kakve ih emocije spajaju. Gir koji je nosio brojanicu, zaljubljen je kao tinejdžer, blistao je od sreće dok je grlio svoju suprugu.

Pre crvenog tepiha... više puta smo ga videli kako na plaži uživa sa suprugom, sa kojom ima dvojicu sinova. primera radi, 2022. bili su na španskom ostvru Formentera, kada se uveliko komentarisalo da je glumac u osmoj deceniji u sjajnoj formi, pa se moglo čuti i da ga je ljubav podmladila.

Ričard Gir
foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gir iza sebe ima brak sa glumicom i bivšim modelom Keri Louel koja je od njega mlađa 12 godina. Taj brak doneo im je sina Homera (24). Taj brak trajao je od 2002. do 2016. a pre toga je bio oženjen 17 godina mlađom Sindi Kroford. Gir iza sebe ima brak sa glumicom i bivšim modelom Keri Louel koja je od njega mlađa 12 godina.

Sindi Kraford imala je 21 godinu kada je srela holivudskog glumca Ričarda Gira. Udala se za 17 godina starijeg zavodnika sa 25 godina 1991. Oboma je to bio prvi brak.

1 / 4 Foto: prentscreen/youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

Razveli su se zvanično 1995. Suvišno je reći da su bili među najpraćenijim parovima sveta, kao i među onim najatraktivnijim. Ali nikada nisu ostavljali utisak "pravog para".

Utisak da nikada nisu bili pravi par pokazao se tačnim. Sindi je brzo našla novu ljubav i to najveću životnu ljubav, Rendija Gerbera za kog se udala 1998. i sa kojim je i danas. Sa poznatim biznismenom koji je sa Džordžem Klunijem vlasnik prestižnog brenda pića, ima Kaju i sina Preslija. Oboje se bave manekenstvom.

Bonus video:

00:25

Dobro veče prijatelji, ovde Rod Stjuart

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.